Connect with us

bet

Νίκη του ΠΑΟΚ Β’ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β’

Νίκη του ΠΑΟΚ Β’ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β’

Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε του Ολυμπιακού Β με 1-0 και «χρυσό» σκόρερ τον Πανίδη.

Ο ΠΑΟΚ Β’ είχε την πρώτη άξια αναφοράς φάση του αγώνα στο 18’, με τον Τσαούση να δοκιμάζει το μακρινό σουτ, χωρίς επιτυχία. Ένα λεπτό αργότερα, ήρθε η απάντηση από πλευράς Ολυμπιακού Β’, με Μαρίνο να προσπαθεί να νικήσει από μακριά τον Ταλιχμανίδη, τον τελευταίο, όμως, να μπλοκάρει.

Στο 22’ είχαμε μία απίστευτη διπλή φάση, στην οποία αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Αρχικά ήταν ο ΠΑΟΚ αυτός που… άγγιξε το 1-0, όταν ο Τάχατος έκανε εντυπωσιακή ενέργεια, τα χάλασε, όμως, στην τελική προσπάθεια, με την μπάλα να φτάνει στον Τσαούση, ο οποίος αντί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, έκανε… τσαφ. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Δικέφαλο, ο Ολυμπιακός Β’ βγήκε ταχύτατα στην κόντρα, με τον Μαρίνο να βγάζει τον Τσέλιο τετατετ με τον Ταλιχμανίδη, τον τελευταίο, όμως, να αποκρούει εντυπωσιακά.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο β’ μέρος και στο 53’ έφτασε κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Πανίδη, που έβγαλε με γροθιές ο Καραργύρης.

Τελικά, η πίεση του ΠΑΟΚ Β’ καρποφόρησε στο 62’, όταν και μετά από λάθος απομάκρυνση του Καραργύρη, ο Πανίδης έκανε την σέντρα – σουτ από τα αριστερά, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίκτυα του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Β’, για το 1-0, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας, Φασίδης, Τσαούσης, Τζίμας, Πανίδης.

Ολυμπιακός Β’: Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Ντόι, Μαρίνος, Τσέλιος, Πινακάς.

More in bet