Connect with us

ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΦΟΥΤΜΠΟΛ

Ο τελικός του Super Bowl στην πόλη των Αγγέλων με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον

Ο τελικός του Super Bowl στην πόλη των Αγγέλων με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον τελικό του Super Bowl. Τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Λος Άντζελες ξεκινάει ο τελικός του Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου. Οι Σινσινάτι Μπένγκαλς και οι και οι Λος Άντζελες Ραμς διεκδικούν το βαρύτιμο κύπελλο.

Για τρίτη φορά θα αγωνιστούν στον τελικό οι Σινσινάτι Μπένγκαλς, πρώτη μετά το 1989, ενώ δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το Super Bowl.

Οι Λος Άντζελες Ραμς έχουν μία κατάκτηση, το 1999 και άλλες τρεις φορές ήταν φιναλίστ.

Με ανατροπή προκρίθηκαν στον τελικό

Και οι δύο φιναλίστ πήραν την πρόκριση για τον τελικό με ανατροπή. Οι Σινσινάτι Μπένγκαλς κέρδισαν στην παράταση με 27-24 τους Κάνσας Σίτι Τσαφς ενώ έχαναν με 21-10 στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Λος Άντζελες Ραμς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 17-7 και επικράτησαν με 20-17 στον ημιτελικό με τους Σαν Φραντσίσκο 49ερς.

Ο τελικός του Super Bowl Σινσινάτι Μπένγκαλς-Λος Άντζελες Ραμς έχει ενισχυμένες αποδόσεις στο Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Νικητής Αγώνα».

Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, όπως για τα συνολικά touchdowns, την πρώτη προσπάθεια επίθεσης στον αγώνα, τα περισσότερα receptions, τις συνολικές γυάρδες πάσας, την ομάδα που θα καλέσει το πρώτο τάιμ άουτ.

Το πρώτο τραγούδι που θα ακουστεί στο σόου

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται επιλογές και για τα γεγονότα που θα συμβούν στο Super Bowl, όπως για τη διαφήμιση που θα εμφανιστεί πρώτη, σε πόσες διαφημίσεις θα κάνει την εμφάνισή του σκύλος, σε πόσες διαφημίσεις θα κάνει την εμφάνιση του μωρό, το χρώμα υγρού που θα λούσουν τον νικητή προπονητή, το πρώτο τραγούδι που θα ακουστεί κατά το σόου του ημιχρόνου, το τι θα φοράει ο Έμινεμ στο κεφάλι του και πολλά άλλα.

More in ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΦΟΥΤΜΠΟΛ