Connect with us

bet

Τι κάνει η Μίλαν στο Σαν Σίρο. Οι ευκαιρίες για ποντάρισμα

Τι κάνει η Μίλαν στο Σαν Σίρο. Οι ευκαιρίες για ποντάρισμα

Αν και η Μίλαν παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος, η αίσθηση της μεγάλης χαμένης ευκαιρίας για την ισοπαλία με την Σαλερνιτάνα δημιούργησε εκνευρισμό στον σύλλογο. Η δυνατότητα της αύξησης της διαφοράς από Ίντερ και Νάπολι προς το παρόν χάθηκε και η Μίλαν δεν έχε περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.. Ο Στέφανο Πιόλι έχει μπροστά του μια δύσκολη εβδομάδα καθώς μετά τον σημερινό αγώνα ακολουθεί ο ημιτελικός Κυπέλλου με την Ίντερ τη στιγμή που η Ουντινέζε θέλει βαθμούς από όποιο παιχνίδι μπορεί για να αποφύγει την περιπέτεια του υποβιβασμού, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

«Ροσονέρι» η προϊστορία συχνά τα γκολ

Στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν μετράει 25 νίκες, 16 ισοπαλίες και μόλις 5 ήττες από την Ουντινέζε ενώ 16 από τα τελευταία 20 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ήταν στο Goal/Goal. Ταυτόχρονα, η Μίλαν έχει 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια της στο Over 2.5 ενώ η Ουντινέζε 5/6 Under 2.5. Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος επιλογών για τα Goal του αγώνα, το Over/Under αλλά και συνδυαστικές επιλογές που αφορούν στον νικητή μαζί με το σύνολο των γκολ και ειδικά στοιχήματα.

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν

MΙΛΑΝ: Μενιάν – Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ – Τονάλι, Κεσί – Μεσίας, Ντίαθ, Λεάο – Ζιρού. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι – Μπεκάο, Πάμπλο Μαρί, Πέρεζ – Μολίνα, Περέιρα, Γουάλας, Μακένγκο, Ουντόγκι – Ντεουλοφέου, Μπέτο.

More in bet