Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Ο Παναθηναϊκός Β’ έκοψε την φόρα της Κηφισιάς

Ο Παναθηναϊκός Β’ έκοψε την φόρα της Κηφισιάς

Πίσω στις νίκες επέστρεψε το Σάββατο (12/2) ο Παναθηναϊκός Β’, που επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς στο γήπεδο του Ασπροπύργου για τη 18η αγωνιστική του 2ου (Νοτίου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Έτσι, οι «πράσινοι» έφτασαν τους 21 βαθμούς στην 9η θέση, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου γύρισε στις ήττες έπειτα από πέντε συνεχόμενα ματς που την είχε αποφύγει.

Το α’ ημίχρονο κύλησε στη μετριότητα, αλλά στο δεύτερο μέρος μπήκε καλύτερα ο ΠΑΟ Β’, με τον Σερπέζη στο 47′ να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει.

Στο 50′ ο Κρυπαράκος αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 58′ ο Μαραθωνίτης έστειλε άουτ την μπάλα στο τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο.

Τελικά, το γκολ για την ομάδα του Χαβιέ Βάθκεθ ήρθε στο 68′, με τον Αθανασακόπουλο να δέχεται την κάθετη πάσα του Κρυπαράκου και να βρίσκει δίχτυα με σουτ για το 1-0.

Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά στο 77′ ο Μουστάκης έκανε το σουτ μετά το γύρισμα του Τετέι στην περιοχή και ο Ξενόπουλος μπλόκαρε.

Στην τελευταία σημαντική φάση του παιχνιδιού ο Αλμπάνης στο 88′ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Τσιριγώτης έκανε την προβολή και ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Καλατζής του Συνδέσμου Θεσσαλίας με βοηθούς τον Νίκζα του Συνδέσμου Λάρισας και τον Δημόπουλο του Συνδέσμου Φλώρινας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Χαβιέ Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (46′ Σερπέζης), Μαρτίνης, Ρόμπι, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Αντωνίου, Καρβούνης (78′ Αλμπάνης), Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (90′ Καραμπάς), Μαραθωνίτης (71′ Τσιριγώτης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (80′ Τόλιος), Να (80′ Παυλάκης), Σωτηράκος, Μκρτσιάν, Ντοριβάλ, Καλλέργης, Παπασάββας (71′ Γιαννιτσάνης), Βαζ (53′ Οικονομίδης), Τετέι Κουιρουκίδης (71′ Φερνάντεζ).

More in Σούπερ Λιγκ 2